Behandelingen

Ruime waaier aan schoonheidsbehandelingen

Jezelf en je huid in de watten leggen met een peeling of een ontspannende gelaatsverzorging? Beaufiness is jouw schoonheidssalon in Antwerpen voor huidverzorging- en verbetering. Scroll door ons aanbod schoonheidsbehandelingen.

Een afspraak maken om jouw huid te verzorgen?

Environ

Environ Consultation Discovery

Dit is je eerste Environ behandeling. Je krijgt een uitgebreide huidanalyse voor de behandeling die aansluit op de noden van uw huid.

€ 77

electro-sonic Essential Behandelingen

youth reset ( 2 zones- volledig gelaat)

Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt het aanzien van fijne lijntjes, schade door de zon en huidverslapping te verzachten. Het resultaat is een jeugdige uitstraling.

info Meer info

95-125

De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.
close

moisture boost ( 2 zones- volledig gelaat)

Helpt het aanzien van fijne lijntjes die veroorzaakt worden door dehydratatie te verminderen, en maakt de diepere huidlagen voller. Hyaluronzuur is het steringrediënt dat zorgt voor een gehydrateerde, stralende huid.

95-125

comfort calm (2 zones- volledig gelaat)

Ideaal voor de gevoelige, geïrriteerde huid. Een krachtige combinatie van slimme ingrediënten die de huid kalmeren en laten stralen van gezondheid.

95-125

radiance reveal ( 2 zones- volledig gelaat)

Een doelgerichte oplossing voor een door de zon beschadigde of gepigmenteerde huid. Geeft de huid een boost met de juiste combinatie van ingrediënten, waardoor ze er vlekkeloos en helder uitziet

95-125

vitamin touch ( zonder DF)

Een ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken. De magie van deze verzorging ligt in combinatie van speciaal geselecteerde krachtige formules en de therapeutische handen van de huidverzorgingsprofessional. Aanbevolen voor iedereen met contra-indicaties voor elektro-sonische stroom.

€ 69

electro-sonic Focus-On behandelingen

Focus-On Eye

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

info Meer info

€ 60

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt. .Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt. Beste resultaten in kuur! gedurende 3 tot 6 opeenvolgende weken, 2 behandelingen per week. 5+1 gratis
close

Focus-On Frown

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronlijnen op het voorhoofd vermindert zodat ze er jeugdiger uitziet.

info Meer info

€ 60

Beste resultaten in kuur Gedurende 3 tot 6 weken , 2 behandelingen per week 5 + 1 gratis
close

Focus-On Texture

Een intensieve combinatie van drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren het aanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

info Meer info

€ 60

Beste resultaten in kuur Gedurende 3 tot 6 weken, 2 behandelingen per week 5 + 1 gratis
close

Focus-On Even Tone

De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderenzodat de teint egaler en helderder wordt.

info Meer info

€ 60

Beste resultaten in kuur gedurende 3 tot 6 weken, 2 behandelingen per week 5 + 1 gratis
close

ENVIRON cool peel behandelingen

youth renew

Deze Cool Peel behandeling helpt het aanzien van vroegtijdige veroudering, fijne lijntjes, schade door de zon en een onegale huidteint te verminderen. Ontdek de kracht van een intelligente huidpeeling die de huid er fris, energiek en jeugdig laat uitzien.

info Meer info

€ 95

De unieke Cool Peel Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap. Beste resultaten in kuurverband van minstens 3 weken, 1 behandeling per week. gratis kleimasker twv 35 euro
close

Deep Cleansing

De interpretatie van Environ van de klassieke, intens reinigende gelaatsverzorging. Deze unieke methode van intense reiniging van de huid biedt een zachte maar toch een doeltreffende zuiverende werking en verbetering van een onzuivere huid die gevoelig is voor puistjes. Deze unieke, zachte peeling zorgt voor zichtbare verbeteringen en laat de huid er stralend gezond en fris uitzien.

info Meer info

€ 95

beste resultaten in kuurverband, minstens 3 weken, 1 behandeling per week. gratis kleimasker twv 35 euro
close

Moisture Boost

Ontwikkeld om het huidoppervlak op een zachte manier glad te maken, de droge, vermoeide huid te revitaliseren en haar een gezonde uitstraling te geven. Deze zachte maar doetreffende peeling veroorzaakt geen schilfering en kan het hele jaar door gebruikt worden.

info Meer info

€ 95

beste resultaten in kuurverband gedurende minstens 3 weken , 1 behandeling per week gratis kleimasker twv 35 euro
close

Blemisch Control

Deze krachtige Cool Peel therapie helpt een onrustige huid die gevoelig is voor puistjes onder controle te houden door haar te zuiveren en te reinigen, de poriën vrij te maken en onzuivereheden op te lossen. Onze sterverzorging voor de probleemhuid.

info Meer info

€ 95

Beste resultaten in kuurverband gedurende minstens 3 weken, 1 behandeling per week gratis kleimasker twv 35 euro
close

Vibrant-C ( micro peel)

Een geconcentreerde peeling boordevol vitamine C die vers wordt gemengd voor het aanbrengen om een optimale versheid en doeltreffende werking te garanderen. geeft de huid een gezonde en egale teint en textuur omdat vitamine C essentieel is voor een optimale werking van de huid. Uitstekende keuze voor een door de zon beschadigde , gepigmenteerde en rijpe huid.

€ 85

Bright Recovery ( zonder DF)

Deze zachte peeling op basis van melkzuur helpt het aanzien van vroegtijdige huidverouderingn fijne lijntjes en een onegale huidteint als gevolg van een overmatige blootstelling aan de zon te verminderen.

info Meer info

€ 77

Beste resultaten in kuurverband. Gedurende minstens 3 weken, 1 behandeling per week gratis kleimasker twv 35 euro
close

Aanvullende behandeling

extra massage

€ 15

Hand & Foot Vitamin Wrap

De perfecte aanvulling op elke Environ behandeling die de droge, door de zon beschadigde huid op de handen of de voeten doeltreffend verzacht en vernieuwt. De inteligente combinatie van alfahydroxyzuren ( AHA's ) en de essentiële vitaminen A, C en E helpen de huid intens te voeden en haar er gezonder, egaler en jeugdiger te laten uitzien.

€ 15

Jane Iredale

Jane Iredale make-up

Een essentieel onderdeel van een natuurlijk stralend voorkomen. Daarom zit de essentie van de Jane Iredale-producten in de bijzondere samenstelling ervan: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen.

info Meer info

€ 40

Ervaar wat deze 100% minerale make-up voor u kan betekenen. Een combinatie van foundation, camouflage, huidverzorging en zonnebescherming in één enkel product. persoonlijk make-up advies : 65 euro
close
  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x