Expertises

Huidverzorging zonder zorgen

Je huid reinigen met zachte verzorgingsproducten? Jezelf trakteren op ongestoorde me-time? Stap binnen bij schoonheidsinstituut Beaufiness, wordt ondergedompeld in de ontspannen sfeer en geniet van optimale huidverzorging. We verwennen je met een heerlijke gelaatsverzorging of gezichtspeeling voor een mooie huid. Ons doel? Jouw natuurlijke glow boosten!

Huidverbetering op maat 

Kamp je al jaren met puistjes of pigmentvlekken? Last van een vochtarme of rode huid? Je rimpels bestrijden en je goed voelen in je eigen vel? Beaufiness pakt je huidproblemen aan met een persoonlijk traject voor huidverbetering, volledig afgestemd op jouw huidtype, wensen en budget. Samen streven we naar een pure en egale huid. 

Van huidanalyse naar gezonde huid

We starten met een grondige huidanalyse. Heb je een vette of extreem droge huid? Last van pigmentvorming, ouderdomsvlekken, rimpels of acne? Welke huidverzorgingsproducten gebruik je momenteel? Op basis van jouw antwoorden starten we een uniek langetermijntraject op en plannen we enkele sessies voor huidverbeterende behandelingen in. Maar voor het beste resultaat ga je ook thuis aan de slag! We adviseren je graag over de juiste schoonheidsproducten.   

Schoonheidsproducten die het verschil maken

Beaufiness werkt uitsluitend met huidproducten van de beste kwaliteit. We bieden je een totaalbehandeling, waarbij we de huid versterken van binnenuit en beschermen met gezonde make-up. 

Ontdek onze schoonheidsproducten: 

  • Environ | Producten die je huid verbeteren met vitamine A 

  • Advanced Nutrition Programme | Huidsupplementen die specifieke huidproblemen aanpakken

  • Maria Galland | Verzorgingsproducten met anti-aging werking, die de huid rijkelijk voeden

  • Jane Iredale | Minerale make-up die zacht is voor je huid

Beaufiness is jouw schoonheidsinstituut in Berchem. We geven eerlijk huidadvies en begeleiden je tijdens een persoonlijk traject naar een stralende huid. Met zichtbare resultaten voor jong en oud, mannen en vrouwen! 

Acne bestrijden? Pigmentvlekken behandelen? Rimpels verminderen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x