Over Beaufiness

Een schoonheidsinstituut met passie…

Al 16 jaar verzorgt en ontzorgt Kim Six haar klanten als schoonheidsspecialiste bij Beaufiness. Sinds 2011 staat ze zelf aan het roer van het gezellige schoonheidssalon in Berchem. De passie ontsprong gedurende haar tienerjaren. Kim bloeide helemaal open wanneer ze zichzelf kon maquilleren. Hieruit vloeit haar missie voort, die haar tot op de dag van vandaag motiveert: vrouwen én mannen helpen met hun huidproblemen en hen een goed, zelfverzekerd gevoel over zichzelf bezorgen. 

“Ik heb zelf jarenlang gesukkeld met acne en begrijp als geen ander hoe vervelend dit kan zijn. Daarom wil ik jong en oud helpen met een persoonlijk behandelplan.”

Een schoonheidsinstituut met kennis…

Kim leerde alle kneepjes van het schoonheidsvak aan Denise Grésiac, een gespecialiseerde school voor schoonheidszorgen. Ook anno 2019 blijft ze up-to-date: door jaarlijks opleidingen te volgen, is ze steeds volledig vertrouwd met de nieuwste huidproducten, technieken en trends. Bovendien werkt Kim in haar schoonheidsinstituut uitsluitend met kwalitatieve merken die ze door en door kent. De ideale persoon om je te ondersteunen in je huidverbetering- en verzorging!

“Ik wil mensen mee op sleeptouw nemen, zodat ze hun huid verzorgen met de juiste producten, met aandacht voor hun eigen gevoeligheden.”

Een schoonheidsinstituut voor jou…

Een schoonheidsspecialiste gezocht die jouw gezonde huid op één plaatst? Gevonden! Kim engageert zich graag om je huid te verbeteren, voeden en verzorgen met een totaalbehandeling. Van gevoelige huid, over jeugdpuistjes, tot rimpels op het voorhoofd. Als klant geniet je steeds van een persoonlijke aanpak, helemaal afgestemd op je huid. Kim luistert, adviseert en begeleidt je doorheen het volledige proces. Het doel? Een stralende en sprankelende huid op lange termijn. 

 “Het verzorgen van je huid zou even vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden. 15 minuten per dag kan voldoende zijn om je huid intens te voeden!”

Natuurlijke huidverzorging voor mannen en vrouwen?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x